dral
DRUŠTVO RADIESTEZISTOV LJUBLJANA

DOMOV

ARHIV

RADIESTEZIJA
 SEVANJA
   BLAGODEJNA
   ŠKODLJIVA

NIHALA

DIAGNOSTIKA

BIOENERGIJA

OBVESTILA

RAZNO

RADIESTEZIJA

SEVANJA

VRSTE SEVANJ : BLAGODEJNA SEVANJA

BLAGODEJNA MESTA

Znanstveniki so ugotovili, da je najmočnejše elektromagnetno sevanje na
Zemlji na 30 stopinj severno in južno od ekvatorja. Na teh vzporednikih so Egipčani postavili piramide in svetišča, na teh mestih se moč svetišča preko elektromagnetnega polja močneje prenaša po zemlji.
Tako imenovane zmajeve črte ali linije moči so pasovi različnih širin in moči, kjer prihaja do močnejšega izžarevanja blagodejnih energij, lahko pa se v zemlji nahajajo minerali in rudnine, ki sevajo blagodejne energije.

Stara ljudstva so bila pravi mojstri v obvladanju zemeljskih moči. Na mestih močnih zemeljskih izhodov so postavljali različne kamnite stene kot so Menhirji (kelti: velika stena ali dolga stena), Dolmi (keltski:položena stena ali dvignjena stena(miza)) in skulpture, in so tako izkoriščali ta zemeljska valovanja v določene namene. Še danes je v uporabi tehnika feng-šu (umetnost vetra in vode), geomantska akupunktura (Pogačnik) itn. Na splošno tako dobro nameščen Menhir  ki stoji na vodni žili ali na križišču določene mreže, lahko služi ljudem, da odvedejo slabe tokove iz svojega telesa.

KOZMIČNA BLAGODEJNA SEVANJA

Vsa bitja in rastline na zemlji živimo v trajnem in tesnem sožitju ne le z zemeljsko ampak tudi s kozmično energijo. Tako kot zemeljsko atmosfero preseva energija zemlje, jo preseva tudi kozmična energija, energija planetov, sonca, lune, saj vsi dobro poznamo vplive sevanja lune in sonca.

Na mestih moči, kjer so močnejša zemeljsko in kozmična sevanja. Človek živi pod vplivom teh dveh sevanj. Nekako v sredi je njegovo harmonično nihanje. Spodnji del telesa je pod vplivom zemeljskega sevanja, zgornji del telesa pa pod vplivom kozmično – siritualnega nivoja. Na mestu moči je kozmično in zemeljsko sevanje v ravnovesju.Vsako tako mesto se nahaja na nekem višjem subtilnem nivoju nihanja in ne samo na znanem fizičnem nivoju. Mesta moči omogočajo človeku, da pride v stik z višjimi nivoji nihanja. Z različnimi svetlobnimi bitji, ki živijo v paralelnem vesolju, višjih dimenzij časa in prostora. V našem svetu so mesta, ki so polna zgodovine in samo čakajo, da nas napolnijo z energijo.

Blagodejnih mest moči je na zemlji veliko. Na teh točkah prihaja do močnega izžarevanja zdravilnih, vitalnih energij. Imenujemo jih sveta mesta ali mesta moči, kjer so mnogokrat postavljeni sakralni objekti, saj so svečeniki – stara ljudstva, že od nekdaj znali ugotoviti dobra mesta. Zmajeve linije imenovane tudi Lej linije, povezujejo vesoljno-zemeljska mesta moči (prazgodovinske megalitske spomenike, piramide, katedrale, templje itn). To so akopunkturne točke, ki imajo naloge:

 • o energetsko uravnavanje okolja,
 • o zmanjševanje moči potresov,
 • o prenos poslanstva na kamnite ploščadi, ki so tam nameščene.

Zemlja je živ organizem in je potrebno tako z njo tudi ravnati. Samo če bomo našo mater zemljo spoštovali, bomo ponovno poiskali harmonijo.

Mnogo cerkva stoji na blagodejnih mestih, kjer je prisotna tudi energija molitve in čaščenje boga, kot blagodejne energije.
V Sloveniji je poznano cerkev na Kureščku, na Brezjah, Dobrovi, v Stični, cerkev na ptujski gori, Sveti križ nad Strunjanom z Marijino cerkvijo, strunjanski zaliv ima izredno blagodejne energije, kapelica na Županjih njivah, kapelica v vasi Godič, sv. Primož nad Kamnikom in še mnogo drugih blagodejnih mest.


Kurešček

CERKEV NA KUREŠČKU
MERITVE NA KUREŠČKU

    


Sveta Foška v Istri

 

Praprotnica na Pokljuki, Grad na Goričkem, Bukovniško jezero, Riklijeva pot na Bledu, Na teh mestih se dogajajo tako imenovani čudeži, ozdravljenja ali izboljšanje zdravstvenega stanja.


Pokljuka

POKLJUKA MEDITACIJA NA PRAPROTNICI

ENERGIJE SO TAKO MOČNE, DA TE LAHKO POLOŽIJO

ZDRAVILNE TOČKE - POKLJUKA

ZDRAVILNE TOČKE POKLJUKA
TEXTE


Grad na Goričkem

MERITVE NA GRADU - SKUPINSKI POSNETEK

DRUŠTVO RADIESTEZISTOV NA GRADU NA GORIČKEM


Slovenija je izredno bogata z blagodejnimi – zdravilnimi področji večina je neodkritih.

BLAGODEJNE ENERGIJE V GORAH

Večina gora ima višjo energetsko vibracijo kot so v nižinah. Kamenine vsrkajo kozmične energije in jih akumulirajo, v gorah ni energetskega smoga in drugih škodljivih energetskih vplivov, ki bi motila harmonijo v naravi, ko gremo v gore postanemo del čiste izvorne energije, ki jo preko avričnega polja vsrka naše fizično telo.
Bodimo pozorni na cerkve ali kapele postavljene visoko v gorah, skoraj vedno so ta področja zdravilna.

BLAGODEJNA ENERGIJA DREVES

Drevesa blagodejno vplivajo na zdravje človeka.
Energetsko polje drevesa preseva naše avrično polje, ko smo pod drevesom ali v gozdu se naše telo napolni z energijo. Če smo depresivni se v gozdu umirimo, če smo utrujeni in se sprehajmo med drevesi se spočijemo.
Če smo bolni si izberemo drevo, desno roko položimo na srčno čakro, ki nas pritegne, s hrbtom se naslonimo nanj, roke spustimo ob telesu in jih nežno položimo na drevo, miselno se povežemo z drevesom, z njim se združimo kot, da smo eno z njegovimi koreninami, deblom in drevesno krošnjo.
Drevo prosimo za pomoč pri naši težavi, da prevzame naše bolečine, tako stojimo nekaj minut in se popolnoma predamo drevesu, kasneje se ob drevo lahko usedemo, nanj naslonimo in ob njem meditiramo ali molimo, vedno se mu z ljubeznijo zahvalimo za energijo.
Drevesa sevajo različne avrične barve in imajo svoje lastnosti.

DEVET SVETIH DREVES

Kako delujejo drevesa na ljudi.

 1. BREZA- izraža nežnost, če smo napeti nas sprosti.
 2. BUKEV – utrdi čustva, vpliva na pogovor in moč, je prevodnik kozmičnega sevanja.
 3. JELKA - simbolizira življenski izraz, jača kozmično pretočnost, odpravlja blokade.
 4. BOR - vpliva s svetlobo na vitalnost, življensko silo, posreduje prenos informacij v vodo ali na steklo.
 5. GLOG – ima kvalitete drevesa in rastline, vpliva na osredotočenost in uravnovešenost, poveže nas z notranjo modrostjo, ugotovimo kdo in kaj smo.
 6. ŠIPEK – nam nudi odpornost, odprtost, ugotovimo bolezen.
 7. PURŠPAN – je božansko drevo, pomaga pri osamosvojitvi, osvoboditvi bremen, blokad sprosti avrično polje.
 8. OREH – izraža samostojnost ima razgibane energije, razumemo iluzijo in resnico.
 9. FORZICIJA – nas obnavlja, obnavlja celice, zdravi fizične in čustvene rane.
DRAL - arhiv - radiestezija - sevanja - blagodejna - škodljiva - nihala - diagnostika - bioenergija - razno - obvestila